Ταυτότητα

Οι σπουδές, οι εξειδικεύσεις και οι δραστηριότητες

Η  κα  Παΐζη  Όλγα είναι ψυχοπαιδαγωγός (πτυχίο ΑΠΘ ειδίκευση ψυχολογία-παιδαγωγική)  με εξειδίκευση στις Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές από το πανεπιστήμιο του Nottingham στην Αγγλία (Μaster of education, educational psychology-special needs).

Έχει μετεκπαίδευση στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική (ΙCPS,Αθήνα).

Παρέχει υπηρεσίες ψυχοεκπαιδευτικής παρέμβασης, ως ελεύθερη επαγγελματίας, σε παιδιά με χαμηλή αυτοεκτίμηση, με προβλήματα συμπεριφοράς, με δυσκολίες στην κοινωνική αλληλεπίδραση και σε παιδιά με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές. Επίσης παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής γονέων.

Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια των σεμιναρίων Gordon  «Εκπαίδευση αποτελεσματικού γονέα» – «Εκπαίδευση Αποτελεσματικού δασκάλου», τα οποία διεξάγει τα τελευταία 7 χρόνια σταθερά στη Θεσσαλονίκη και σε κάποιες ακόμη πόλεις της Βορείου Ελλάδος (Καβάλα, Καστοριά, Λάρισα).

Κατά τη διάρκεια των 25 ετών εργασίας της με παιδιά με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές έχει παρουσιάσει ποικίλες εισηγήσεις  συμμετέχοντας σε ημερίδες και σεμινάρια  Εξειδίκευσης –Επιμόρφωσης δασκάλων, γονέων και στελεχών ψυχικής υγείας. Συμμετείχε στην ομάδα συγγραφής αναλυτικών προγραμμάτων για παιδιά στο φάσμα του αυτισμού, του παιδαγωγικού ινστιτούτου. Συνεργάστηκε και συνεργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης παρέχοντας εποπτεία σε εργαζομένους και σεμινάρια σε προσωπικό και στους γονείς στους συλλόγους για άτομα με αυτισμό Θεσσαλονίκης, Κοζάνης, Καστοριάς, Λάρισας και Βέροιας.

Συνεργάστηκε με τον  παιδικό σταθμό Κοπερτί στη Θεσσαλονίκη για 4 χρόνια συντονίζοντας σεμινάρια για γονείς και παρέχοντας υπηρεσίες συμβουλευτικής σε γονείς και νηπιαγωγούς.

Συνεργάστηκε με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στη Θεσσαλονίκη για 2 έτη, διδάσκοντας ένα μάθημα για τον αυτισμό σε φοιτητές λογοθεραπείας.

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στη λίστα συνδρομητών και λάβετε ενημερωτικά για τα σεμινάρια και τις δράσεις της κ. Όλγας Παΐζη.


Συμπληρώνοντας τη φόρμα αποδέχεστε την αποθήκευση και διαχείριση των δεδομένων σας από αυτό τον ιστότοπο.

 

Όλγα Παΐζη

Σεμινάρια - Ψυχοεκπαίδευση - Συμβουλευτική Γονέων