Σεμινάριο Εκπαίδευσης Αποτελεσματικού Δασκάλου

Το μοντέλο του Δρ. Τόμας Γκόρντον σάς εξασφαλίζει τα απαραίτητα εργαλεία με τα οποία μπορείτε ανά πάσα στιγμή είτε να γεφυρώσετε σχέσεις που είναι τεταμένες, είτε να προλάβετε τη δημιουργία εντάσεων στις σχέσεις σας είτε να μειώσετε τα προβλήματα σε άλλες διαπροσωπικές σας σχέσεις. Παράλληλα, με το μοντέλο Γκόρντον μπορείτε να ενδυναμώσετε ήδη καλές σχέσεις, καθώς και να αναπτύξετε σχέσεις μακροχρόνιες, ικανοποιητικές και αποδοτικές.

Το σεμινάριο στοχεύει στη διεύρυνση του χρόνου διδασκαλίας-μάθησης και στη μείωση του χρόνου που καταναλώνει ένας δάσκαλος για να πειθαρχεί την τάξη. Παράλληλα, συμβάλλει ώστε το περιβάλλον στην τάξη – που συχνά θυμίζει πεδίο μάχης – να εξελιχθεί σε ένα κατεξοχήν φιλικό και συνεργατικό περιβάλλον. Όταν προκύπτουν συγκρούσεις, επιλύονται με σεβασμό και δικαιοσύνη και με όσο το δυνατόν μικρότερες παρενέργειες. Δάσκαλοι και μαθητές μπορούν όχι μόνο να συνυπάρχουν ειρηνικά, αλλά και να απολαμβάνουν την πολύτιμη διαδικασία της διδασκαλίας και της μάθησης.

  • Το Εργαστήριο σάς βοηθά να γίνετε ένας πιο αποτελεσματικός και σίγουρος για τον εαυτό του δάσκαλος.
  • Σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον όπου μειώνονται εξαιρετικά οι πιθανότητες κάποιοι μαθητές να εγκαταλείψουν το σχολείο ή να επιδοθούν σε άλλες, επικίνδυνες, αλλά ιδιαίτερα διαδεδομένες στη σημερινή, κοινωνία συμπεριφορές.
  • Αποκτάτε εργασιακή ικανοποίηση, γιατί θα εκπαιδεύετε μαθητές που σέβονται και εκτιμούν και εσάς και τους υπόλοιπους μαθητές και το σχολείο.
  • Οι μαθητές σας θα αρχίσουν να λαμβάνουν περισσότερο υπ’ όψιν τους τις ανάγκες του άλλου.
  • Και το πιο σημαντικό: Θα βοηθήσετε τους μαθητές σας να αναπτύξουν μεγαλύτερη αίσθηση αυτοεκτίμησης, αυτοπειθαρχίας και ανεξαρτησίας.

Πηγή:  Gordon Hellas

Δείτε την καθημερινότητά σας να αλλάζει

Διαλέξτε το σεμινάριο που σας ταιριάζει και δηλώστε συμμετοχή.

 

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στη λίστα συνδρομητών και λάβετε ενημερωτικά για τα σεμινάρια και τις δράσεις της κ. Όλγας Παΐζη.


Συμπληρώνοντας τη φόρμα αποδέχεστε την αποθήκευση και διαχείριση των δεδομένων σας από αυτό τον ιστότοπο.

 

Όλγα Παΐζη

Σεμινάρια - Ψυχοεκπαίδευση - Συμβουλευτική Γονέων